Arbëri

Kurti: Serbia duhet të ballafaqohet me të kaluarën kriminale

Foto: ZKM
 

Kryeministri Albin Kurti i ka përkujtuar 40 të vrarët në masakrën e lagjes “Dardania” në Pejë.

Ai bëri homazhe te pllaka përkujtimore për masakrën e 27 marsit 1999, derisa tha se drejtësia dhe e vërteta janë të domosdoshme për paqe afagjatë dhe siguri.