Arbëri

Nurboja merr përkohësisht postin e guvernatorit

Bashkim Nurboja-BQK
 

Kryesuesi i Bordit të Bankës Qendrore, Bashkim Nurboja, ka marrë përkohësisht postin e guvernatorit të BQK-së, bëhet e ditur në një komunikatë për media nga ky institucion të mërkurën.

Sipas njoftimit, Nurboja ka marrë këtë rol për shkak të përfundimit të mandatit të guvernatorit dhe mungesës së guvernatorit.