Arbëri

Sindikata e quan fushatë hakmarrëse pezullimin e Prenkajt nga Departamenti për Amerikë

 

Shoqata Sindikale e Anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm të Republikës së Kosovës (SHSASHJ) tha se është shqetësues vendimi për pezullimin nga puna të Albert Prenkaj, nga Drejtoria e Departamentit për Amerikë.

Në reagim u tha se pezullimi është fushatë hakmarrëse nga menaxhmenti i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës dhe i kundërligjshëm.