Arbëri

Dhomat e Specializuara me njoftim për fillimin e gjykimit ndaj Thaçit dhe të tjerëve

 

Dhomat e Specializuara kanë dalë me njoftim për fillimin e gjykimit ndaj ish-eprorëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi.

Sipas njoftimit deklaratat hyrëse do të jepen më datat 3, 4 dhe 5 prill.