Arbëri

Mot i pazakontë në Ballkanin Perëndimor

Foto: Alban Bujari/ KOHA
 

Dukuria e pazakontë e motit të ftohtë ka përfshirë Ballkanin Perëndimor, duke sjellë të reshura të borës dhe stuhi që bllokuan trafikun në pjesë të shumta të rajonit.

Banorët në kryeqytetet e Kosovës, Serbisë e Bosnjë-Hercegovinës u zgjuan me pamjen e pemëve dhe shkurreve të mbuluara me borë.