Arbëri

I shkarkuari akuzon Qeverinë Kurti se po tenton ta kapë “Trainkosin”

 

Ish-kryesuesi i Bordit të “Trainkosit”, Nol Dedaj, ka akuzuar Qeverinë Kurti se po synon ta kapë këtë ndërmarrje me emërimet politike, ndërsa është shprehur i shokuar me fjalët që thotë se ia ka thënë ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, në një takim me ta.

Me justifikimin e shkeljes së detyrave dhe mospërmbushjes së përgjegjësive të parapara me kod të etikës dhe të qeverisjes së korporatave, kabineti qeveritar e shkarkoi të mërkurën kryesuesin e Bordit të “Trainkosit”, Nol Dedaj. Tek e arsyetoi vendimin, ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka thënë se Bordi i drejtorëve është vonuar në kërkimin e përgjegjësive nga menaxhmenti për rënien e performancës.