Arbëri

KQZ-ja bën thirrje për dalje në votim, shpreson në proces të qetë

Foto: Ilustrim
 

Kryetari i Komisionit Qendror i Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, ka thënë se komisioni ka ndërmarrë hapat e nevojshëm për organizimin e zgjedhjeve në veri dhe se tani është gati për fillimin e tyre.

Radoniqi ka ftuar qytetarët që ta shfrytëzojnë të drejtën e votës, duke u shprehur me shpresë se procesi do të kalojë i qetë.