Arbëri

Rrmoku: Mbetet sfidë marrja e mandateve në komunat në veri

Sadri Rrmoku - 60 minuta
 

Sadri Rrmoku nga Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale vlerëson se do të jetë sfiduese marrja e mandateve nga kryetarët e dalë nga zgjedhjet e të dielës në komunat veriore të Kosovës.

Të dielën janë mbajtur zgjedhje të jashtëzakonshme në Mitrovicë të Veriut, Leposaviq, Zubin-Potok dhe Zveçan, ndërsa dalja ishte mjaft e ulët.