Arbëri

Osmani: Zhdukja me dhunë, ndër krimet më të llahtarshme të regjimit gjenocidal të Millosheviqit

 

Në Ditën e të Pagjeturve në Kosovë, presidentja Vjosa Osmani ka thënë se zhdukja me dhunë e mbi mijëra qytetarëve, përfshi shumë fëmijë ishte përpjekje e qartë për zhdukjen e një populli.

Ajo ka vënë theksin te rëndësia që të kërkohet kthimi i të zhdukurve me dhunë dhe të vihet drejtësia në vend.