Arbëri

Berisha për vendimin e hapjes së urës së Ibrit: S’është diçka e jashtëzakonshme

 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha, ka thënë se vendimi për hapjen e urës së lumit Ibër në Mitrovicën e Veriut nuk duhet parë si diçka e jashtëzakonshme, pasi sipas tij, ka pasur rrugë të tjera alternative që nuk ka qenë problem për t’u kaluar.

Kuvendi Komunal i Mitrovicës së Veriut të premten ka vendosur për hapjen e urës mbi lumin Ibër për qarkullim të automjeteve dhe lëvizje të lirë.