Arbëri

Shasha: Zgjedhjet në Shqipëri po duken si ato të Lukashenkos dhe të Vuçiqit

Foto: KOHA
 

Zgjedhjet lokale në Shqipëri po konsiderohen ligjërisht të drejta nga drejtori i Institutit Epik, Demush Shasha. Por, sipas tij ato po e minojnë frymën e demokracisë dhe të garës së drejtë politike.

Ai deklaroi se zgjedhjet lokale në Shqipëri janë treguesi i fundit për ekzistimin e demokracisë hibride, ndërsa tha se ato çdo ditë e më shumë po duken si zgjedhjet në Bjellorusi dhe Serbi.