Arbëri

Lavrov për situatën në veri: Një shpërthim i madh po përgatitet në qendër të Evropës

 

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, e vlerësoi alarmante situatën në veri të Kosovës dhe se kjo, sipas tij, mund të provokojë një tjetër konflikt në qendër të Evropës.

Ai gjatë qëndrimit në Kenia, të hënën, tha se një shpërthim i madh po përgatitet në qendër të Evropës, në vendin ku, sipas tij, më 1999 NATO-ja sulmoi ish-Jugosllavinë.