Arbëri

Morina akuzon institucionet për diskriminim ndaj personave LGBTI

 

Drejtori i organizatës për barazi dhe liri, Blert Morina, ka akuzuar institucionet e Kosovës për diskriminim ndaj personave të komunitetit LGBTI, veçanërisht dy vjetëve të fundit, duke iu referuar diskutimeve në Kuvend për Kodin Civil.

“Java e Krenarisë” ka nisur të hënën në Kosovën, ndërsa do të mbyllet të shtunën me aktivitetin kryesor në sheshin e Prishtinës. “T’du qashtu qysh je” është slogani i këtij viti për “Javën e Krenarisë.