Arbëri

Shasha: Skenave të tilla u gëzohet vetëm Vuçiqi

Demush Shasha - Ne Konfront te KTV-se
 

Drejtori i Instituti EPIK, Demush Shasha, deklaroi se skenave të rrahjes në Kuvendin e Kosovës u gëzohet presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ndërsa tha se Kosovës këto s’i bëjnë nder në botë.

Shasha shkroi në Facebook se me urgjencë, spektri politik kosovar duhet të ulë gjuhën dhe tensionet në diskursin publik, pasi sipas tij, “askush asnjëherë s’ka fituar asgjë nga shkopi i bejsbollit”.