Arbëri

Kurti: BE-ja duhet ta ndjekë shembullin e SHBA-së në sanksionimin e Vulinit

FOTO: Driton Paçarada
 

Kryeministri Albin Kurti ka kërkuar që edhe Bashkimi Evropian ta sanksionojë drejtorin e Agjencisë për Siguri dhe Informacion i Serbisë, Aleksandër Vulin, pas SHBA-së.

Ai ka thënë se komuniteti ndërkombëtar duhet ta ndjekë vendimin e SHBA-së.