Arbëri

Mërgimtarëve u kërkohet bashkëpunim në parandalimin e përdorimit të armëve në festa

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Po kërkojmë që të gjithë së bashku t’i parandalojmë të shtënat festive. Mendoj që ato nuk e kanë vendin në ahengje, në gëzime e në dasmat tona. Dhe shpresojmë që edhe ju, si mërgatë, të na ndihmoni të vetëdijesojmë njëri-tjetrin”, ka thënë koordinatori nacional për armët e vogla dhe të lehta, njëherësh zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Blerim Gashani, gjatë aktivitetit të së martës

Përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB) e kanë kërkuar bashkëpunimin e mërgimtarëve për parandalimin e përdorimit të armëve gjatë festave familjare, nëpërmjet fushatës “Festo me zemër, jo me armë”, të zhvilluar të martën në pikëkalimin kufitar në Merdar.

Në kuadër të kësaj fushate, koordinatori nacional për armët e vogla dhe të lehta, njëherësh zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Blerim Gashani, u ka shpërndarë mërgimtarëve fletushka informuese për pasojat që i prodhon përdorimi i armëve.