Arbëri

Sveçla: Numri i të vrarëve në mesin e terroristëve mund të jetë më i madh

 

Ministri i Brendshëm i Kosovës, Xhelal Sveçla, ka thënë se në veri në fshatin Banjskë është kapur armatim, e pajisje logjistike për qindra individë. Sveçla në prononcim për “RTK” ka thënë se terroristët dështuan plotësisht, qoftë në aspektin operacional dhe atë politik.

Sveçla ka thënë se ky sulm nuk ka mundur të kryhet pa mbështetjen e dikujt tjetër.