Arbëri

Aktakuzë në mungesë ndaj një personi për dhunimin e një të miture gjatë luftës në Kosovë

 

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), të hënën ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kundër të pandehurit me iniciale M.J. lidhur me një rast të dhunimit seksual gjatë luftës në Kosovë.

Kjo aktakuzë është ngritur për gjykim në mungesë dhe i pandehuri akuzohet se ka dhunuar një të mitur.