Arbëri

Kurti shkon në Gjermani

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashkuar me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrullah Çeku, kanë udhëtuar të premten për në Berlin të Gjermanisë.

Sipas njoftimit të Kryeministrisë, Kurti e Çeku do të marrin pjesë në Kongresin e Partisë Socialdemokrate të Gjermanisë (SPD).