Arbëri

Sveçla pas protestës së NJSI-së: Kushdo që për interesa tenton të përdorë situata, do të dështojë

 

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se kanë bërë maksimumin e mundësive që të trajtojnë secilën njësit të Policisë së Kosovës ashtu siç e meriton.

Sveçla, pas protestës së Njësisë Speciale Intervenuese dhe njësive të tjera të Policisë së Kosovës ku kërkuan kushte më të mira, thotë se që nga marrja e mandatit e kanë rritur buxhetin për 30%.