Arbëri

BE-ja mirëpret marrëveshjen mes KEDS-it dhe “Elektroseverit”

 

Bashkimin Evropian e ka mirëpritur nënshkrimin e sotëm të kontratës komerciale ndërmjet kompanisë energjetike të Kosovës, KEDS, dhe kompanisë së themeluar sipas ligjit të Kosovës, “Elektrosever”.

Sipas BE-së, ky është hapi i rëndësishëm drejt zbatimit të plotë të Udhërrëfyesit për Energjinë.