Arbëri

Haxhiu: Dhuna nuk do të normalizohet

 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se dhuna nuk do të normalizohet në përmbyllje të “16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore".

Përmes një videoadresimi ajo ka thënë se angazhimi dhe fushata kundër dhunës do të vazhdojnë.