Arbëri

Ramë Buja nuk ndihet fajtor për akuzat e ngritura kundër tij

 

Ish-ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, është ulur të martën në karrigen e të akuzuarve në Gjykatën Themelore të Prishtinës. Ai dhe tre të akuzuar të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe mashtrim janë deklaruar të pafajshëm,shkruan sot Koha Ditore.

Përmes avokatëve të tyre mbrojtës kanë thënë se aktakuza është e pabazuar dhe e paqëndrueshme.