Arbëri

Dy të arrestuar për plagosjen e Azem Vllasit

Zëdhënësi në Policinë e Kosovës, Baki Kelani, ka konfirmuar se janë arrestuar dy persona të dyshuar lidhur me rastin e Azem Vllasit. M.J dhe A. Ll., raporton TV ARTA.

Policia gjithashtu ka arritur ta sekuestrojë armën.