Arbëri

Vazhdojnë protestat në Ohër kundër gjuhës shqipe

 

Rreth 50 nxënës të shkollave të mesme nga Ohri, pjesa më e madhe nga shkolla elektro-makinerike, edhe të mërkurën kanë vazhduar protestën.

Ata protestojnë për, siç thonë, ruajtjen e unitetit të Maqedonisë dhe të mos mësohet gjuha shqipe.