Auto

McLareni sjell veturën me shpejtësi 400 kmh, kushton 2 milionë euro

 

McLareni ka prezantuar modelin e ri Speedtail që vjen si pasardhës i superveturës F1 të viteve ’90 dhe është i dizajnuar që të rivalizojë Bugatti Chironin.

I quajtur si “hyper-GT” nga McLareni, kjo veturë është e gjatë 5.2 metra dhe ka motorin 4.0 litra me turbo të dyfishtë V8, që tashmë gjendet te Ferrari LaFerrari.