Auto

Zgjerohet vargu i Mercedes A-Class të ri me A200 d dhe A 220 d AMG

 

Mercedesi ka zgjeruar linjën e A-Class me dy motorë të tjerë me naftë për t'u zgjedhur nga blerësit.

A 200 d sport e A 220 d AMG i janë shtuar prej sot Mercedesit A-Class të ri, transmeton koha.net.