Auto

Kahn Design e ‘zgjeron’ Defenderin

 

Kahn Design dhe nën-brendi i saj Chelsea Truck Company këtë javë po na prezanton edhe një Land Rover Defender të modifikuar, emri i plotë i të cilit është Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Double Cab Pick Up Chelsea Wide Track.

Si zakonisht, kjo kompani e njohur britanike [Kahn Design] është marrë më shumë me eksterierin dhe interierin e këtij Defenderi, transmeton Koha.net.