Auto

Top 10 makinat që pritet të “pushtojnë” botën më 2019

 

Makinat luksoze po kërkohen më shumë se kurrë.

Bentley, Lamborghini dhe Rolls-Royce kanë nisur prodhimin e “perlave” të radhës.