Auto

Land Roveri paralajmëron Defenderin e ri

 

Prodhuesi britanik ka njoftuar premierën e gjeneratës së re të modelit legjendar në frymën e ardhshme të Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri.

Në foton që tregon mbrojtësin e ri të maskuar gjatë ngarkimit në një kamion rimorkio, me tekstin shoqërues "Mos shpalos deri në vitin 2019", është sugjeruar se kjo makinë do të paraqitet në publik vitin e ardhshëm, transmeton KosovaPress.