Auto

Veturat më të fuqishme për 2018

 

Top Gear i BBC zgjodhi makinat më të shpejta dhe më të forta për vitin që po lëmë pas.

Numri 1 i listës është Rimac C_Two, i cili ka katër elektromotorë që zhvillojnë 1,887 kuaj fuqi.