Auto

Mercedesi vitin e ri e nis me modelin GLB

 

Viti 2019 për Mercedesin pritet të jetë i ngarkuar pasi do të lansojë një seri modelesh për vitin e ardhshëm, të cilat do të jenë vetura elektrike.

Duke vazhduar prodhimin më të madh në histori të kompanisë, deri në vitin 2021 do të prodhohen 21 modele të gjeneratës së re dhe një prej tyre është edhe SUV-i GLB.