Auto

Për shkak të Airbagëve vdekjeprurës, do të tërhiqen nga tregu 1.7 milion automjete në SHBA

Foto: News.com
 

Vendimi i fundit i autoriteteve amerikane do të çojë në një nga tërheqje më të madhe të automjeteve që ka ndodhur në histori.

Subaru, Tesla, BMW, Volkswagen, Daimler Vans, Mercedesi dhe Ferrari do të tërheqin nga tregu rreth 1.7 milion automjete për të zëvendësuar Airbagët potencialisht vdekjeprurës, të cilat i prodhon kompania e njohur japoneze Takata Corporation, transmeton Koha.net.