Auto

Kahn Design prezanton Defenderin e ri me “hundë” të gjatë

 

Kompania e njohur britanike, Kahn Design, dhe nën-brendi i saj Chelsea Truck Company prezantojnë edhe një Land Rover Defender të modifikuar i cili ka “hundën” e gjatë.

Emri i plotë i këtij Defenderi të ri është Chelsea Truck Company Land Rover Defender Flying Huntsman 105 Long Nose, i cili pjesën e përparme e ka më të gjatë për 40 centimetra për dallim nga modeli standard.