Auto

Njeriu prapa dizajneve radikale të automobilizmit

 

Në vitin 1971, në panairin “Geneva Motor Show”, vizitorët kishin mundësinë të shihnin një automobil të paparë deri në atë kohë. 

Të gjitha këndet dhe skajet e mprehta e bënë atë të ngjante sikur një majë e përbërë nga guri e i vendosur në rrota. Ishte model agresiv.