Auto

Teknologjia moderne përfshihet në automobilat e vjetër për të rritur sigurinë

 

Automobilat e rinj po dalin në treg me të gjitha teknologjitë e sofistikuara për shpëtim jetësh, si sistemet paralajmëruese për përplasje dhe frenimi automatik. 

Por automobilat më të vjetër mund të pajisen me sisteme të ngjashme po ashtu. Dhe një studim i ri ka sugjeruar se mund ta bëjnë automobilin më të sigurt, shkruan sot Koha Ditore.