Auto

Arrin Toyota Supra e re me pamje “agresive”

Arrin Toyota Supra e re me pamje “agresive”
Foto: Carscoops

Gjenerata e re e Toyota Supra (A90) ka tërhequr vëmendjen shumë gjatë premierës në panairin e veturave në Detorit që është mbajtur në janar të këtij viti dhe kopja e parë e tij serike përmes ankandit në Amerikë është shitur për 2.1 milionë dollarë.

Në muajin shkurt, është prezantuar modeli Toyota GR Supra Performance Line Concept TRD, për të cilin është përkujdesur TRD (Toyota Racing Development), transmeton Koha.net. Po ashtu, ky model me elementet e TRD-së, të cilat i japin një pamje “agresive”, është një shembull për ata që kanë një Supra dhe që dëshirojnë ta modifikojnë.