Auto

Land Rover rikthen Discovery Sportin

 

Land Rover ka rikthyer modelin Discovery Sport, i cili është gjithashtu në dispozicion në versionet me motorë hibrid.

Modeli për vitin 2020 është ri-dizajnuar në mënyrë diskrete jashtë dhe brenda, dhe ndryshimet më të dukshme kanë të bëjnë me pamjen e dritave LED dhe mbrojtësve anësor.