Auto

Toyota dhe Subaru bashkohen për prodhimin e një platforme mekanike për veturat elektrike

Toyota dhe Subaru bashkohen për prodhimin e një platforme mekanike për veturat elektrike

Dy prodhuesit japonezë kanë rënë dakord të zhvillojnë së bashku një platformë mekanike për veturat dhe SUV-ët elektrikë.

Ashtu si BMW dhe Jaguar Land Rover, të cilët bashkuan forcat javën e shkuar për të ndërtuar njësi të vozitjes për gjeneratën e ardhshme të automjeteve elektrike, Toyota dhe Subaru gjithashtu vendosën të bashkëpunojnë në fushën e zhvillimit të teknologjisë për veturat elektrike.