Auto

Folia për ndryshim e mbrojtje

 

Dy deri në tri ditë u mjaftojnë Kujtim Govorit e Leutrim Rexhepit që të ndryshojnë komplet pamjen e një automobili. 

Nga njëra ngjyrë në kontrastin tjetër, veshja me folie shton edhe më shumë merakun për automobilat. Trendin në rritje në Kosovë, sipas dy djemve të rinj nga Prishtina, po e përdorin më së shumti automobilat e rinj, dhe pronarët e automobilave që duan atraktivitet më të madh për një periudhë të caktuar.