Auto

Zbulohet në Brazil fabrika që prodhonte Ferrari dhe Lamborghini false

 

Mbyllet një fabrike e cila prodhonte modele false të makinave luksoze si Ferrari dhe Lamborghini.

Aksioni është ndërmarrë në Brazil, në shtetin Santa Katarina, në jug të vendit.