Auto

Ferrari së shpejti me dy modele të reja, njëri do të jetë SUV

Foto: Reuters
 

Prodhuesi prestigjioz italian i veturave sportive, Ferrari, do të zbulojë dy modele të reja në Fiorano.

Sipas medieve, njëri nga modelet e reja që vijnë muajin e ardhshëm do të jetë SUV i parë i shumëpritur i Ferrarit dhe do të quhet Purosangue.