Auto

Delta4x4 ia përmirëson karakteristikat “Off-Road” X-Classit

Foto: Motor1
 

Delta4x4 është kompani gjermane e specializuar për modifikimin e automjeteve për të gjitha terrenet, e cila muajin e kaluar ka tërhequr vëmendjen me G-Classën ndërsa tani është marrë me Pick-upin e Mercedesit, modelin X-Class.

Rezultati është Mercedes X-Classi me disa karakteristika “Off-Road” (për të gjitha terrenet) të përmirësuara si dhe me amortizatorët e modifikuar, transmeton Koha.net.