Auto

Toyota dhe Suzuki bashkojnë forcat për automjetet autonome

Toyota dhe Suzuki bashkojnë forcat për automjetet autonome

Prodhuesi kryesor japonez Toyota dhe partneri i saj më i vogël Suzuki kanë bashkuar forcat për të zhvilluar teknologjinë e veturave autonome.

Një veprim i tillë ka ardhur ndërsa prodhuesit në të gjithë botën përballen me inovacione në industri.