Auto

Mercedes G-Classi i modifikuar që ka “shërbyer” në ushtrinë gjermane

Mercedes G-Classi i modifikuar që ka “shërbyer” në ushtrinë gjermane
Foto: Carscoops

Kompania gjermane Expedition Motor për 90,000 dollarë ofron Mercedes G-Classën e modifikuar e cila në fillim të viteve 90-a ka “shërbyer” në ushtrinë gjermane.

Mercedes-Benzi në periudhën e viteve 1990-1993 për nevojat e ushtrisë gjermane ka prodhuar G-Classën me boshtin e shkurtër të rrotave, xhaminë e përparmë të palosshëm si dhe çatinë me pëlhurë, transmeton Koha.net. Po ashtu, ky G-Class ka motor dizel 2.5-litër (OM602) me 5 cilindra.