Auto

BMW Series 1 elektrik arrin në 2021

BMW Series 1 elektrik arrin në 2021

Kompania gjermane prestigjioze e veturave, BMW, për katër vitet e ardhshme dëshiron të zhvillojë plot 12 modele elektrike dhe 13 plug-in hibride.

Modelet e para elektrike që do të arrijnë në treg janë: SUV-i iX3, Sedani i4 dhe SUV-i iNext, i cili do të përfaqësojë kulmin teknologjik të kompanisë, transmeton Koha.net. Sipas informatave te reja, BMW po ashtu do të ofrojë edhe modelin elektrik të bazuar në Series 1 aktual.