Auto

Ford Mustang GT i ri me 700 kuajfuqi i gatshëm për SEMA

Ford Mustang GT i ri me 700 kuajfuqi i gatshëm për SEMA
Foto: Motor1

Panairi i veturave të modifikuara, SEMA, që do të mbahet në Las Vegas, ngadalë po afrohet (nga 5 nëntori) dhe njëri nga modelet që do të ekspozohet është edhe ky Ford Mustang GT i modifikuar.

Për dizajnin e këtij Mustangu përgjegjës është Khyzyl Saleem, ndërsa për realizimin është përkujdesur kompania Galpin Auto Sports nga Los Anxhelosi.