Auto

Lexus prezanton konceptin elektrik të së ardhmes me dyert e mëdha “Gullwing”

Lexus prezanton konceptin elektrik të së ardhmes me dyert e mëdha “Gullwing”
Foto: Motor1

Nën-brendi i njohur i prodhuesi japonez të veturave Toyota, Lexus, ka zbuluar në panairin e veturave në Tokio modelin e ri elektrik të së ardhmes, i cili aktualisht është vetëm koncept.

Ky koncept, i quajtur LF-30, karakterizohet me motorët elektrikë të montuar në të gjitha rrotat, sistemin e tërheqjes me të gjitha rrotat, si dhe me dyert e mëdha “Gullwing” - që hapes së larti.