Auto

Dodge Charger i ri vjen si një “bishë”, me 1525 kuajfuqi

Dodge Charger i ri vjen si një “bishë”, me 1525 kuajfuqi
Foto: Top Gear

Panairi i automjeteve të modifikuara, SEMA, i cili mbahet në Las Vegas, tashmë ka filluar dhe shumë prodhues do të prezantojnë kreacionet e tyre të reja.

Në këtë panair, është prezantuar edhe SpeedKore Dodge Charger i cili vjen si një “bishë” – me mbi 1,500 kuajfuqi.