Auto

Volkswageni gjatë 2019-ës ka shitur afër 11 milionë automjete

Volkswageni gjatë 2019-ës ka shitur afër 11 milionë automjete
 

Prodhuesi i makinave gjermane Volkswagen (VW) ka njoftuar se arriti shitje rekorde vitin e kaluar ose 10.97 milionë automjete.

Shitjet raportohet se u rritën në SHBA, Gjermani dhe Brazil, pasi ra në rajonin e Azisë dhe Paqësorit.